mellmegnagyobbítás TV2 mellműtét időjós Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémi arról beszélt, hogy mellnagyobbító műtéte a személyiségét is átformálta.

"Nagyon jó dolog, hogy a tükörből egyszer csak olyan képet lát magáról az ember, amit addig is szeretett volna látni. Az önértékelésem változott meg, felszabadultabb lettem ettől, és már csak ezért is megérte" - vallotta Noémi a Story tavaszi különszámában.

Fotó: TV2

Kiszel Tünde túllőtt a célonhttp://www.life.hu/bulvar/20140403-kiszel-tunde-megfenyegette-lanya-donatella-baratnojet.htmlNagyon durva és meggondolatlan kijelentést tett Facebook-oldalán Kiszel Tünde.TV + Bulvár--Győző megfenyegette Beáthttp://www.life.hu/bulvar/20140402-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-gaspar-gyozo-megfenyegette-beat.htmlOlyan régen írtunk már Gáspár Győzőékről, hogy a már címével is - Győzike kettészedi Bea száját - irodalmi magasságokkal kecsegtető, nézőcsalogató videó mellett most nem tudtunk szó nélkül elmenni. TV + BulvárRTLKLUBStohlról vallott Ancsikahttp://www.life.hu/bulvar/20140403-stohl-andras-kedvese-ancsika-a-szinesz-baleseterol-varandossagarol-felelossegrol-vallott-egy.htmlExkluzív interjúban mesélt Stohl András kedvese, Ancsika a színésszel való kapcsolatáról, a múltról és gyermekáldásról. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.