A kémfilmben dolgozó Jude Law és Melissa McCarthy a Greshamben szállnak meg, Eva Longoria titkos feladat miatt jött-ugrált-hazament, Antonio Banderas pedig karikatúrát kapott egy magyar rajongójától.

A hét eleje óta tart a kémilmforgatás a magyar fővárosban. Az egyik főszereplő, Melissa McCarthy múlt pénteken érkezett Magyarországra. Férjével és két gyerekükkel a Gresham-palota elnöki lakosztályában laknak - írja az Origo.hu a Bors információira hivatkozva. A Greshamben száll meg Jude Law is, aki szombaton érkezett Budapestre egy szürke melegítőnadrágban, amelyben aztán hétfőn is lefotózták a hotel előtt. 

Forrás: MTI/Kallos Bea

A filmben életében először éles bevetésre küldött CIA-ügynököt alakító McCarthy és a dörzsölt szuperügynököt játszó Law a Blikk szerint szombaton este egy nagyobb társasággal a Dérynében vacsoráztak, ahol pisztrángot, konfitált kacsát és lasagnét fogyasztottak. A vacsora után Law állítólag testőrök nélkül indult sétálni, és a Lánchídon át gyalog tért vissza a Greshambe.

Jason Statham egy túlontúl magabiztos, ám nem túl kompetens titkosügynököt játszik a filmben, de ő, illetve az ismeretlen szerepet alakító Rose Byrne csak később érkeznek Magyarországra. A Bors úgy tudja, Law most csak két hétig lesz itt, de nyáron még visszatér Budapestre. Szerepel még a filmben Miranda Hart, Bobby Cannavale, Nia Long és a Hollywood Reporter friss híre szerint 50 Cent is, aki saját magát alakítja.

Forrás: Facebook/Eva Longoria

Eva Longoria az AMVAC svájci oltóanyag-fejlesztő cég alapítója és vezérigazgatója, Kárpáti Melinda Kinga meghívására jött hozzánk két napra, egy egyelőre még szupertitkos projekt kedvéért – tudta meg a Blikk. A Született feleségek sztárja Herendi porcelánt vitt emlékbe és a gulyáslevest is megkóstolta. Nagyon jól érezte magát, amit fotókon is dokumentált.

Antonio Banderas átveszi a karikatúrátForrás: MTI/Kallos Bea

Antonio Banderas pedig egy reklámfilm kedvéért landolt Budapesten. A spanyol macsót a Four Seasons Hotel Gresham Palace szálloda előtt lehetett elcsípni. Kedvesen osztogatta az autogramot, sőt egy rajongó egy, a színészt ábrázoló karikatúrával is meglepte őt.