Mit csinálnak a világsztárok Budapesten?

Forrás: MTI/Kallos Bea -
forgatás Antonio Banderas karikatúra Budapest kémfilm Jude Law Eva Longoria Gresham-palota Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kémfilmben dolgozó Jude Law és Melissa McCarthy a Greshamben szállnak meg, Eva Longoria titkos feladat miatt jött-ugrált-hazament, Antonio Banderas pedig karikatúrát kapott egy magyar rajongójától.

A hét eleje óta tart a kémilmforgatás a magyar fővárosban. Az egyik főszereplő, Melissa McCarthy múlt pénteken érkezett Magyarországra. Férjével és két gyerekükkel a Gresham-palota elnöki lakosztályában laknak - írja az Origo.hu a Bors információira hivatkozva. A Greshamben száll meg Jude Law is, aki szombaton érkezett Budapestre egy szürke melegítőnadrágban, amelyben aztán hétfőn is lefotózták a hotel előtt.

Forrás: MTI/Kallos Bea

A filmben életében először éles bevetésre küldött CIA-ügynököt alakító McCarthy és a dörzsölt szuperügynököt játszó Law a Blikk szerint szombaton este egy nagyobb társasággal a Dérynében vacsoráztak, ahol pisztrángot, konfitált kacsát és lasagnét fogyasztottak. A vacsora után Law állítólag testőrök nélkül indult sétálni, és a Lánchídon át gyalog tért vissza a Greshambe.

Jason Statham egy túlontúl magabiztos, ám nem túl kompetens titkosügynököt játszik a filmben, de ő, illetve az ismeretlen szerepet alakító Rose Byrne csak később érkeznek Magyarországra. A Bors úgy tudja, Law most csak két hétig lesz itt, de nyáron még visszatér Budapestre. Szerepel még a filmben Miranda Hart, Bobby Cannavale, Nia Long és a Hollywood Reporter friss híre szerint 50 Cent is, aki saját magát alakítja.

Forrás: Facebook/Eva Longoria

Eva Longoria az AMVAC svájci oltóanyag-fejlesztő cég alapítója és vezérigazgatója, Kárpáti Melinda Kinga meghívására jött hozzánk két napra, egy egyelőre még szupertitkos projekt kedvéért – tudta meg a Blikk. A Született feleségek sztárja Herendi porcelánt vitt emlékbe és a gulyáslevest is megkóstolta. Nagyon jól érezte magát, amit fotókon is dokumentált.

Antonio Banderas átveszi a karikatúrát Forrás: MTI/Kallos Bea

Antonio Banderas pedig egy reklámfilm kedvéért landolt Budapesten. A spanyol macsót a Four Seasons Hotel Gresham Palace szálloda előtt lehetett elcsípni. Kedvesen osztogatta az autogramot, sőt egy rajongó egy, a színészt ábrázoló karikatúrával is meglepte őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.