Megint cáfol Schumacher menedzsere

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
menedzselés Sabine Kehm feleség Forma-1 cáfolat Michael Schumacher hazaszállítás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher szóvivője cáfolta azt a napokban megjelent értesülést, hogy a december 29-én elszenvedett síbalesete óta kómában fekvő Forma-1-es versenyzőt felesége hazaszállíttatná a grenoble-i kórházból.  

Sabine Kehm szerint erről szó sincs – írja a gphirek.hu. „Teljesen alaptalanok a pletykák, hogy Corinna átalakítja a házukat azért, mert haza akarja vinni az állítólag reménytelen állapotban lévő Michaelt" – nyilatkozta a Bildnek.

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

A német lap úgy tudja, valóban zajlanak átalakítások Schumacherék ingatlanján, de azért, hogy a sportoló édesapja, Rolf odaköltözhessen. A szóvivő nem állította, hogy Schumacher állapotában határozott javulás állt be, azt viszont tagadta, hogy nem sikerült őt felébreszteni a mélyaltatásból, ezért már tartós természetes kómában van. „Csak azt mondhatom el újra, hogy tapasztalunk olyan jeleket, amelyek bizakodásra adhatnak okot" – jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.