Benkő Dániel esküvő VV Charlotte RTL 2 eljegyzés ValóVilág6 VV Simon szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Normafán kérte meg villabéli kedvese, Charlotte kezét Simon. A párocska mindenzt az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorában mesélte el.

Charlotte és Simon arról beszéltek, hogy a villán kívül még jobban működik a kapcsolatuk, mint bent, az első éjszaka óta szinte elválaszthatatlanok egymástól. A lányt rettenetesen szórakoztatja a bolondos Simon humora és kiszámíthatatlansága, és nagyon jókat nevetnek együtt. Elkészült az eljegyzési gyűrű is, a lánykérésre pedig Charlotte igent mondott. Állítják, hetedhét országra szóló esküvőjük lesz, méghozzá nyáron.

Forrás: RTL Klub

Arról is beszéltek, hogy van még miben összecsiszolódniuk, a párnak pedig Benkő Dániel adott tanácsokat. A meztelenkedő lantművész szerint a legfontosabb, hogy Simon királylányként kezelje a villából a vasárnapi párbaj során kiesett lányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.