Szombat Esti Láz: Nem kockáztatja táncpartnere életét Heilig Gábor

Forrás: MTI/Beliczay László -
emelés Heilig Gábor lumbágó Südi Iringó Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesznek látványos emelések, dobálások Heilig Gábor és partnere produkciójában. A zenész nem akarja veszélybe sodorni Südi Iringó életét. Inkább a humorra fektetik majd a hangsúlyt.

Már 65 éves a Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés legidősebb versenyzője, a közismert zeneszerző. Bár Gábor még mindig nagyon jól néz ki a kortársaihoz képest, tisztában van vele, hogy nem úgy mozog a színpadon, mint a fiatalabb versenyzők.

Forrás: MTI/Beliczay László
Máté Krisztina: "Nem vagyok egy banya, tudok mosolyogni!"http://www.life.hu/bulvar/20140404-mate-krisztina-a-szombat-esti-laz-versenyzoje-tud-mosolyogni.htmlMáté Krisztina minden vágya, hogy megváltoztassa a róla kialakult kemény nő imidzsét. A közkedvelt műsorvezető-szerkesztő a Szombat Esti Lázban felfedi kecses, nőies oldalát és bájos mosolyát. Sőt, szoknyában is láthatjuk! TV + BulvárOrigoEz a sztárpár nem kér a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140317-bodi-guszti-es-bodi-margo-nem-szerepel-a-szombat-esti-laz-produkcioban.htmlValószínűleg sokkal több celebpárt keresett meg az RTL Klub, mint amennyien végül elvállalták a Szombat Esti Lázban való szereplést. A visszautasítók között van Bódi Guszti és felesége, Margó is. Az ok igencsak egyszerű.TV + BulvárOrigoGregor Bernadett elárulta, miért szállt ki a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140314-gregor-bernadett-es-szarvas-laszlo-kiszallt-a-szombat-esti-lazbol.htmlMég el sem indult a produkció, egy ismert pár máris otthagyta a műsort. Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila úgy döntöttek, nem vállalják a szereplést. Az ok: az RTL Fókusz című riportja, amelyben Bernadett korábbi párkapcsolatairól is volt szó. Berni nyílt levélben tette közzé indokait, miért lépett vissza a showműsortól.TV + BulvárMTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.