Így selfie-zett az érmével Jakabos Zsuzsa

Forrás: Jakabos Zsuzsa/Facebook -
Graz sportoló Jakabos Zsuzsanna úszó selfie aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook-oldalára töltött fel fotókat a szép úszónő, aki a grazi versenyt követően fotózkodott. 

Jakabos Zsuzsanna a vállműtétje után a grazi nemzetközi versenyen 400 gyorson aranyérmet nyert, 1500-on második, 100 gyorson harmadik, 100 háton pedig negyedik lett. A négy hónap kihagyás után visszatért 25 éves sportoló a Facebook-oldalán a megérdemelt aranyérmével pózolt.

Forrás: Jakabos Zsuzsa/Facebook

11 éves kislányát vezette oltár elé a haldokló apahttp://www.life.hu/news/20140402-11-eves-kislanyat-vezette-oltar-ele-a-haldoklo-apa.htmlA súlyos hasnyálmirigyrákban szenvedő Jim szerette volna 11 éves kislánya születésnapját felejthetetlenné tenni és oltárhoz vezette. Mondván: a valódi esküvőn ezt már nem teheti meg. NewsOrigoGyerekükként kezelik a kecskéthttp://www.life.hu/news/20140402-bantalmazott-kiskecsket-fogadott-be-egy-par.htmlAgyongyötörve talált rá egy kiskecskére egy pár, és úgy döntöttek, magukhoz veszik és meggyógyítják. Így is lett, azóta gyerekükként szeretik.NewsOrigoTizenöt évet is kaphat Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/news/20140401-tizenot-evet-is-kaphat-kiraly-tamas-divattervezo-gyilkosa.htmlVádat emeltek az ellen a 39 éves férfi ellen, aki tavaly áprilisban a divattervező otthonában végzett Király Tamással – közölte a Fővárosi Főügyészség kedden - írja az Origo.hu. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.