úszónő műtét Jakabos Zsuzsanna tanulás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vállműtétje után különleges edzésprogram vár Jakabos Zsuzsára, sőt még úszni is újra kell tanulnia.

Ahogy a Life.hu is megírta, a rövidpályás Európa-bajnok úszónő nemrég egy vállműtéten esett át. Zsuzsa a műtét után az edzéseket januártól Győrben szeretné elkezdeni, ahová edzőjével átigazoltak.

Forrás: Facebook/Jakabos Zsuzsa
Ne dőlj be a tévhiteknek! Hatásos antioxidánsokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131107-tenyek-es-tevhitek-az-igazi-antioxidansok.htmlKeressük az ország legszebb fogsorát!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131030-nyeremenyjatek-keressuk-az-orszag-legszebb-fogsorat.htmlSzagtalanító bugyi - tényleg szükség van erre?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131114-oriasi-iparag-epul-a-testszagok-eltuntetesere.htmlEzért nem segítettek a hotelból kizuhant férfinakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131125-a-be-nem-avatkozas-pszichologiaja-miert-nem-segitettek-a-hotelbol-kizuhant-ferfinak.htmlEbédlőasztalon műtötték meg Blaha Lujzáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131121-blaha-lujza-magyar-szinesznot-ebedloasztalon-mutottek-meg-petefeszekcisztaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.