Tiltott parkolás miatt börtön várhat egy anyára

Forrás: Nógrádi Attila -
tilosban parkolás hatóság anyuka börtön tárgyalás bírság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilosban parkolt egy anyuka, és ezért kerülhet a rács mögé. Ágh Anikó kálváriája egy parkolási bírsággal kezdődött.

Anikó megpróbált harcolni a hatóságok ellen. Ma már tudja, jobban tette volna, ha hallgat. Hitt az igazságában, harcolt érte, a „jutalma" pedig 20 nap börtönbüntetés lett – írja a Blikk.

Forrás: Nógrádi Attila

„Egy fővárosi lakótelepen parkoltam. Másnap egy 50 ezer forintos csekk várt, amit azért kaptam, mert rokkantak számára kijelölt helyen álltam meg. Felfestésnek nyoma sem volt, ahol pedig a villanyoszlopon tábla jelezte a mozgássérülteknek fenntartott egy helyet, én azt kihagytam és utána parkoltam le. Már aznap bementem a közterület-felügyelethez. Megjegyezték, hogy ha panaszt teszek, a bírság nyomban felugrik 100 ezer forintra. Én azért megpanaszoltam a büntetést, és kértem, mutassák meg a fotót, amit készítettek a kocsiról. Nem láthattam, mert céges autóról van szó. Kértem egy felhatalmazást a cégtől, a fotót azonban így sem mutatták meg. Addigra már rég feljelentést tett a közterület-felügyelet a rendőrségen" – magyarázta Anikó.

Anikó januárban kapott levelet a bíróságtól. Ebből tudta meg, hogy indítványozták a börtönbüntetést.

„Kérhettem egy tárgyalást. Azt állították, hogy tavaly augusztusban kaptam egy határozatot a rendőrségtől. Akkor lett volna lehetőségem fellebbezni. Hozzám azonban ilyen nem érkezett, így már részletfizetést sem kérhetek, valamint közmunkára sem válthatom a büntetést" – folytatta Anikó, akinek május 1-jén kell bevonulnia a Pálhalmi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe. Az anyuka elképzelni sem tudja, mi lesz több mint két héten keresztül öt hónapos gyermekével.

Ismét babát vár Szöllősi Györgyihttp://www.life.hu/news/20140408-ismet-babat-var-szollosi-gyorgyi-televizios-musorvezeto.htmlMásodik gyermekével várandós az MTVA Híradójának műsorvezetője.NewsOrigoSírva kért bocsánatot barátnője családjától Pistoriushttp://www.life.hu/news/20140407-oscar-pistorius-paralimpiai-bajnok-futo-sirva-kert-bocsanatot-baratnoje-reeva-steenkamp-csaladjatol.htmlA paralimpiai bajnok futó könnyek között, remegő hangon beszélt arról, hogy a tragédia óta minden reggel Reeva Steenkamp családja jut eszébe először.News--Választás percről percrehttp://www.life.hu/news/20140406-valasztas-percrol-percre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.