Jason Statham éjszaka szórakozóhely Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt korábban megírtuk, Jason Statham, a sármos akciósztár péntek este megérkezett Budapestre. Miután landolt a gépe, egyenesen egy belvárosi szórakozóhelyre ment - a Life.hu fotósa megörökítette a világsztár első estéjét.

Az angol színész, producer és harcművész, aki legismertebb alakítását Guy Ritchie A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső című filmjében, a Szállító című trilógiában illetve a Feláldozhatók című filmekben nyújtotta, megérkezett Budapestre. Miután landolt a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, azonnal az egyik legismertebb belvárosi szórakozóhelyre ment lazítani, éppen oda, ahol a napokban Jude Law igencsak illuminált állapotban csókolgatta Zimány Lindát.

/1404/Jason201441275054

Jason azonban sokkal visszafogottabb volt: miután többen felismerték őt és közös fotóra invitálták, ő barátságosan ugyan, de határozottan visszautasított mindenféle közeledést. A fotózást sem engedélyezte sem ő, sem a két, vele szórakozó férfi, akik valószínűleg Jason testőrei lehettek. A Life.hu fotósa azonban résen volt, és egy lopott pillanatban készített néhány felvételt a világsztárról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.