Esik a hó a Bükkben és a Mátrában

Bükk Ózd Mátra jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apró szemű jég esik, hózáporok vanak észak-keleten.

Az időkép mátraszentistváni kamerája megörökítette, ahogy a hózápor átvonul és helyenként kifehéríti a tájat.

A hidegfront éjszaka elvonult, de mögötte napközben többfelé is záporok alakultak ki, elsősorban északon, északkeleten és keleten egy-egy záport zivatar is kísér, de inkább az a jellemző, hogy apró szemű jég hullik, mivel a magasban nagyon lehűlt a levegő. A Bükk és a Mátra magasabb pontjain hózáporok voltak, csakúgy, mint Ózdon.

Visszaesett a hőmérséklet is, az említett tájakon csak 7-9°C körüli értékeket mutatnak a hőmérők, sőt Piszkés-tetőn egy átvonuló hózápor nyomán majdnem fagypontig zuhant rövid idő leforgása alatt a hőmérők higanyszála - olvasható a portálon.

Jön a fagy!http://www.life.hu/news/20140413-a-homerseklet-0-celsius-fok-ala-sullyedhet-baranya-bacs-kiskun-fejer-gyor-moson-sopron.html Az ország 10 megyéjére és Budapestre adott ki fagy miatt figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. A felszín közelében a hőmérséklet 0 Celsius-fok alá süllyedhet, ez indokolja az elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Tolna, Somogy és Veszprém megyében, valamint Budapesten – olvasható a met.hu-n.News--Így fog kinézni egy átlagos amerikai 2050-benhttp://www.life.hu/news/20140413-igy-fog-kinezni-egy-atlagos-amerikai-2050-ben.htmlÉrdekes fotósorozatot tett közz a National Geographic. A feltételezések szerint így fog kinézni egy átlagos amerikai 2050-re. NewsOrigoIlletéktelenek jutottak be Schumacherhezhttp://www.life.hu/news/20140412-michael-schumacher-forma-1-pilotahoz-illetektelenek-jutottak-be.htmlEgy megdöbbentő incidensről számol be a Bild nyomán a Sport24. Úgy tudják, két héttel ezelőtt két férfi lopózott be Schumacher szobájába, ahol mobiltelefonnal fotózták a német pilótát.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.