A ValóVilágban megismert Szandika Joshi Bharatnak a Fem3 Másképpen kamerái előtt mesélt prostimúltjáról és arról, hogy nevelőapja bántalmazta. 

"Anyám a gyülekezetben ismerte meg. Állandóan az erkölcsről beszélt, de köze nem volt hozzá. Bántott, amennyire egy kislányt bántani lehet, és amiért börtön jár. Többször, több évig. Mindennap meg akartam halni" – mesélte Joshinak Szandika. A műsorvezető teljesen ledöbbent a lány szavain.

Forrás: Rtl Klub

"A legérdekesebb az volt, amikor azt mondta, hogy szex közben semmit nem érez. Azt gondolom, ezt a lányt sikerült ténylegesen tönkretenni, és hiá­ba próbáltam meggyőzni arról, hogy segítségre lenne szüksége, ő úgy gondolja, minden rendben van. Szerintem pedig idő kérdése, hogy összeomlik"mondta el véleményét Joshi a Blikknek. Hozzátette, Szandika volt az első interjúalanya, aki szerint az, hogy pénzért árulta a testét, egy teljesen normális dolog, semmi kivetnivalót nem talált benne.

"Engem egyszerűen beszippantott a pénz hatalma. Lehet, hogy az a húsz perc, amíg megkeresem, nagyon rossz, de utána két hétig hátradőlök, és habzsi-dőzsi van" – jelentette ki a lány. 

Az interjúban Szandika elmesélte azt is, hogy gyerekként megpróbálta elmondani édesanyjának, milyen szörnyűségeket kell átélnie, de ő nem hitt neki. A napilap megpróbálta az ügyben megszólaltatni Szandika édesanyját, aki nem tagadta az elhangzottakat, de nem kívánt nyilatkozni az ügyben.