Hazavihette Schumacher sisakját a család

Forrás: AFP/Patrick Hertzog -
sisak síbaleset kóma Forma-1 család Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három darabra tört fejfedő mentette meg a hétszeres Forma-1-világbajnok életét. A hatóságok csak most adtak át a családnak.

Michael Schumacher családja birtokba vehette az ex-pilóta sísisakját, ami nagy valószínűséggel megmentette az életét – írja asport.hir24.hu a Bildre hivatkozva. A bűnügyi technikusok a fejkamera és a lécek mellett a fejvédőt is lefoglalták a szerencsétlenség után.

Forrás: AFP/Patrick Hertzog

A baleset körülményeinek vizsgálatát befejezte a rendőrség, így most már a hozzátartozóknál van a sisak, amely három részre szakadt, amikor Schumacher a sziklába csapódott. Legutóbbi információk szerint a december 29-e óta kómában fekvő Schumacher már reagált a külvilágra. Közben felröppent olyan hír is, hogy a mentőhelikopteren utazó orvosok hibáztak: rosszul lőtték be a Forma-1-es legenda állapotát.

Felakasztva találták meg a kompról kimentett igazgatóhelyettesthttp://www.life.hu/news/20140418-felakasztva-talaltak-meg-a-heten-elsullyedt-komprol-kimentett-igazgatohelyettest.htmlAz iskola 325 diákja is a héten elsüllyedt kompon utazott. Egyelőre nem tudni biztosan, hogy a férfi öngyilkosságot követett-e el. Közben letartóztatnák a komp kapitányát.News--Klein Dávid megúszta a halálos lavináthttp://www.life.hu/news/20140418-klein-david-hegymaszo-meguszt-aa-mount-everest-nepali-oldalan-lezudulo-lavinat.htmlEgy lavina több hegymászót elsodort a Mount Everest nepáli oldalán. Már 13 halott és három eltűnt mászó eddig a szomorú mérleg a 4bakancs Facebook-oldala szerint. Klein Dávid csapatának nincs baja, ők a hegy másik oldalán vannak.News--Így búcsúzunk Márqueztőlhttp://www.life.hu/news/20140418-gabriel-garcia-marquez-nobel-dijas-kolumbiai-iro-bucsulevele.htmlMagyarországon 2005-ben kezdett el terjedni Márquez búcsúlevele, amelyet a legenda szerint a romló egészségű, nyirokrákkal küzdő író a barátainak küldött. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.