repülőgép-katasztrófa repülőgép Malaysia Airlines utasszállító kényszerleszállás katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futóműprobléma miatt visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre Kuala Lumpurban a Malaysia Airlines egy Indiába tartó repülőgépe - írja az Origo.

A maláj légitársaság Twitter-üzenetben jelentette be, hogy a Bangalorba tartó, MH192 jelzésű járat - egy Boeing 737-800 típusú repülőgép - 166 emberrel a fedélzetén, négyórányi repülés után kényszerleszállást hajtott végre Kuala Lumpur repülőtérén.

Márciusban is kényszerleszállást hajtott végre a Malaysia Airlines egyik gépe. Forrás: AFP/Greg Wood

Ugyanennek a légitársaságának Kuala Lumpurból Pekingbe tartó járata 239 személlyel a fedélzetén a múlt hónapban, mindmáig tisztázatlan körülmények között eltűnt, az Indiai-óceánban gyanított roncsait jelenleg is keresik.

Jelek jöttek az eltűnt maláj gépről?http://www.life.hu/news/20140409-jeleket-fogtak-a-kutatohajon-a-malaysian-airlines-boeing-777-es-tipusu-eltunt-utasszallitojarol.htmlAz eltűnt malajziai utasszállító repülőgép roncsai után kutató ausztrál hajó ismét egyértelmű jeleket fogott.News--Új fordulat a maláj gép ügyébenhttp://www.life.hu/news/20140401-megsem-az-volt-az-eltunt-malaj-gep-pilotajanak-utolso-szava-amit-korabban-mondtak.htmlKiderült, mégsem azok voltak a pilóta utolsó szavai, ami korábban a hivatalos verzióban szerepelt. News--Odaért egy hajó a maláj gép feltételezett roncsaihozhttp://www.life.hu/news/20140329-a-malaysia-airlines-gep-feltetelezett-helyere-erkezett-egy-hajo-de-alig-talalt-valamit.htmlA kínai hajóról látnak a vízen lebegő tárgyakat, de még nem tudni, hogy azok a repülőgép maradványai-e - tájékoztat az MTI-re hivatkozva az Origo. Egyelőre azonban nem sok mindent találtak...News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.