50 Cent is megérkezett Budapestre

Forrás: AFP -
forgatás Jason Statham Magyarország Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér rapper Jude Law 50 Cent érkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Statham és Jude Law után Curtis James Jackson, ismertebb nevén 50 Cent is hazánkba érkezett, de ezúttal nem rappelni fog, hanem ő is filmet forgat.

A világhírű rapper, 50 Cent is szerepet kapott a jövőre a mozikba kerülő Spy című filmben, amit jelenleg Magyarországon forgatnak, ezért érkezett a Liszt Ferenc repülőtér 2B termináljába, ahonnan észrevétlenül próbált kisurrani. A rappert egy testőr és egy reptéri dolgozó kísérte a lesötétített autójához.

Forrás: AFP

50 Cent nem válaszolt a lap kérdésére, hogyan utazott. A testőre pedig leszögezte, hogy autójában már nem is fotózhatják őt. A többszörös platinalemezes rapper mindössze egy neonzöld stresszlabdát szorongatott a kezében, csomagjait pedig egy másik autóval vitték utána. Vajon ő is beleveti magát a pesti éjszakába, mint kollégái?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.