Miss Fitness Universe 2013 Regős Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki is ez a Regős Lili, aki a keddi Blikk címlapjára került? A Life.hu tavaly júliusban készített interjút a lánnyal, miután elnyerte Miamiban a Miss Fitness Universe 2013 címet, azaz ő lett a világ legjobb testű nője. Gáspár Laci már a nemzetközi elismerés előtt felfigyelt Lilire.

Kislányként divattervező vagy restaurátor szeretett volna lenni, de ahogy nőiesedett, úgy változtak meg az álmai. Húszas évei elején szépségkirálynői babérokra tört, mégsem szépségével, hanem tökéletes testével került a dobogó legfelső fokára. 2009-ben és 2011-ben A Királynő című műsorban bejutott a legszebb 15 lány közé, ahonnan nem a koronával, hanem a Miss Sport címmel térhetett haza.

Fotó: Mudra László - Origo

Gáspár Laci ekkor felfigyelt a fiatal lányra, és a "Nem akarok várni" című klipjében olyan közismert szépségkirálynők, mint Bertók Maya és Konkoly Ági mellett szerepeltette.

A világ legjobb testű nője csak négy évvel ezelőtt, 23 évesen ismerkedett meg komolyabban az edzőteremmel, majd vált az edzés szerelmesévé: "2010 februárjában kezdtem el edzőterembe járni azzal a céllal, hogy fittebb, formásabb legyek, ebből pedig később szenvedély lett. Elvégeztem egy testépítő képzést, és a szakoktatóim hatására indultam el a legelső versenyemen 2011 májusában. Már ott arany minősítést szereztem, majd ezt követte a 2011-es Fitparade-győzelem, később a 2012-es Budaörsön megrendezett világkupa arany, valamint az abszolút bajnoki cím elnyerése. 2012 decemberében Bangkokban lettem világbajnok a WBPF fitnesz-világbajnokságon, tavaly pedig Miamiban a Miss Fitness Universe Bikinin sikerült első helyezést elérni" - nyilatkozta a Life.hu-nak Lili, aki nem csinált titkot abból, hogy melleit szlikonnal turbózta fel.

Forrás: www.thaibody.com

"A testem a bizonyíték, hogy életmódot változtattam. Nem a kockás has miatt kezdtem el edzőterembe járni és megreformálni az étkezési szokásaimat, hanem egy jobb és minőségibb életre vágytam. Az egészséges táplálkozás és mozgás szerves részét képzi a mindennapjaimnak, akárcsak a levegő, amely nélkül képtelenség élni" – olvasható Lili rajongói oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.