Hajas László Heilig Gábor táncos idősebb partner Istenes Bence Südi Iringó Szombat esti láz koreográfus RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes módon a csinos táncos-koreográfusnak mindig idősebb pasik jutnak a Szomba Esti Lázban.

Már a tévénézőknek is feltűnt, hogy az apró táncosnőt mindig korosabb férfiakkal teszik össze a szerkesztők. Südi Iringó azonban ezt egyáltalán nem bánja – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Igaz, hogy Istenes Bence kivételével eddig nekem jutottak a mezőny doyenjei, de állítom, hogy velük a legjobb dolgozni. Ők ugyanis egytől egyig úriemberek, koruknál fogva is nekik van a legkiforrottabb személyiségük. Maximálisan figyelnek, vigyáznak rám, és tiszteletben tartják az időbeosztásomat. Bencét viszont rendesen be kellett törni" – mesélte a táncosnő, aki szerint mostani zenész táncpartnerével már csak azért is könnyű dolga van, mert Heilig mindig pontos, sosem késik a táncpróbákról, és százszázalékosan teljesít.

„Eleinte nehezen ment neki a tánc, ez tény, de mára már ráállt a feje és a teste a mozdulatokra, egyre gyorsabban haladunk" – folytatta Iringó, aki mostani partnerét nem szívesen cserélné el.

"Hajas Lacinak volt a legkevesebb tánctudása, és ő volt a legkevésbé muzikális" – emlékezett vissza Iringó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.