Lalit 180 kilométeren át követték

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
rajongó Éjjel-nappal Budapest Lali követés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi lesz Éjjel-Nappal Lalival, ha egy nap megszűnik a sorozata? A göndör hajú fiú vajon képes lenne más szerepben is sikereket elérni? A Life.hu megkérdezte!

Lali tisztában van vele, hogy nem színész, nincsen semmiféle színpadi képzettsége. Önmagát játssza el a sorozatban, és ennyi. A szülei ennek ellenére büszkék a fiúk sikereire, ő pedig lubickol a népszerűségben.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„A szüleim elismerik, amit csinálok, de ők is tudják, hogy ez nem színészet. Én nem tanultam ezt a mesterséget. Lehettem volna ismert a ValóVilágból is, ahová szintén jelentkeztem, de nem így jött össze. Most eljátszom egy szerepet, pont olyan karaktert, ami valójában vagyok a civil életben is. Ahhoz, hogy ez így összejöjjön szerencse kellett. Indítottak egy új műsort az RTL Klubnál, ahová pont olyan karaktert kerestek, mint én, ezt hitelesen tudom hozni. Hogy én erre a lehetőségre rátaláltam, az már nem a szerencsének köszönhető, hanem egy tudatos keresgélés része volt, rengeteg castingon megfordultam. Nem vagyok színész, ezért tőlem teljesen távol álló dolgot nem tudnék eljátszani, nem lennék elég hiteles, valószínűleg inkább egy középszerűt alakítanék" – osztotta meg velünk gondolatait Lali, aki mindig erre a népszerűségre vágyott, ami most körülveszi.
„Ki kell emelkedni a tömegből! Én, csóró Lali nem vegyülhetek el az emberek között, mindenhol az országban kell, hogy lássák az emberek, reggel, délben és este, hogy én vagyok. Nagyjából így képzeltem el a sikert, hogy bármerre megyek, leszólítanak. Persze vannak nehézségek, nem egyszerű, hogy mindenhol felismernek. Nem tudok már úgy elmenni sehova, hogy ne bámuljanak meg. A múltkor egy család 180 km-en keresztül követett és várta, hogy megálljak. Készítettek velem egy közös fotót, majd elmentek. Az már meg sem lep, hogy a környező országokból érkeznek a rajongók, hogy megnézzék kívülről a lakást, ahol forgatunk, és találkozzanak velünk. Képesek 8-10 órát várni ránk az utcán. A sok fanatikus azt mutatja, hogy jó a műsor, és kíváncsiak ránk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.