Nem egyedül töltötte a május 1-jét Nacsa Olivér, aki végre újra boldog lehet egy gyönyörű nő oldalán. A humorista szívét a Barátok közt sztárja rabolta el.

"Csodásan vagyunk!" - írta közösségi oldalán Nacsa Olivér, aki egy fotóval is illusztrálta boldogságát. A humorista mellett a Barátok közt sorozatból ismert Pataki Szilvia pózolt. A színésznő, aki alig egy éve még menyasszony volt, a Blikk megkeresésére elmondta, hogy volt párjával nem tudták megoldani a problémáikat, és ezért ért véget a kapcsolatuk. "Olivérrel közös baráti társaságban kerültünk közelebbi kapcsolatba, azóta pedig ismerkedünk egymással. A május 1-jét Ausztriában töltöttük" - nyilatkozta a színésznő. 

Forrás: RTL Klub

Nacsa Olivér 2012 végén még remélte, hogy meg tudja menteni házasságát. Akkor a Life.hu-nak elmesélte, hogy a történtek nagyon megviselték, 16 kilót dobott le magáról. Később a Frizbiben vallotta be, hogy fél évig küzdött a házasságáért, utána volt csak képes elfogadni, hogy vége a kapcsolatnak. Szily Nórának adott interjújában arról is mesélt, hogy bálványként imádta a feleségét, sosem égette meg magát annyira, mint a váláskor, de továbbra is hisz a család intézményében.