Nem forgat tovább az Édes élet stábjával Gáspár Győző és családja. A showman a múlt héten megjelenő lemezén engedély nélkül használta fel a valóságshow-nak titulált műsor logóját, de ráfázott. 

"Valóban így van, több mint egy hete egyetlen adást sem forgattak le a bátyámék, de ennek miértjére nem kaptak pontos magyarázatot. Annyi bizonyos, hogy múlt szerdán láthatták utoljára a Gáspár családot a képernyőn a nézők"erősítette meg a Blikknek a hírt Gáspár Zsolti, Győzike testvére, aki szintén az Édes élet szereplője volt, ami rengeteg konfliktust eredményezett.

Forrás: Édes élet/Facebook

"Nevetségesnek tartom, hogy így bünteti őket a csatorna, miközben nem csináltak semmi rosszat, én legalábbis úgy tudom, hogy mielőtt rányomták volna a logókat a lemezre, Győző engedélyt kért a csatornától, amely maga küldte át az Édes élet logóját. Ráadásul Győzi a lemez bevételének 20 százalékát felajánlotta a TV2-nek" – tette hozzá.

Ahogy korábban megírtuk, Győzike a felszólítás ellenére nem hajlandó leállítani a lemez forgalmazását, és azt a nyolcezer darabot, amely a múlt héten a boltok polcaira került sem vonja ki a forgalomból. 

Gáspár Győző egyelőre nem szólalt meg az ügyben.