Keményen megmondta a véleményét a Szombat Esti Láz zsűrijéről Bárdos András és Máté Krisztina 10 éve kisfia. A gyerek szavait édesapja osztotta meg a bírákkal.

Hétről hétre láthatjuk a képernyőn a Szombat Esti Láz amatőr táncosainak feljődését. Egy-egy koreográfiát az egekig magasztal a zsűri, majd a pontozásnál alaposan leértékelik a produkciót. "Gyönyörű koreográfia, gyönyörűen táncoltatok" - mondta Cili, aki 9 pontot adott Bárdosék rumbájára.

"Nagyon szeretem, amit csinál Andris, ez 7 pont volt" - ítélkezett Csonka.

Fotók: RTL Klub/ Halász Jácint

A Bárdos-Máté házaspár10 éve kisfia, Ádám is észrevette ezt az ellentmondást, amit otthon édesapjának szóvá is tett. A híradós papa nem hagyhatta ki, hogy a gyerek éléslátását ne ossza meg a zsűrivel.

"Azt mondta a kisfiam, mondjam meg nektek, tök bénák vagytok, halálra dicsértek, és aztán lepontoztok!" - vágta oda Bárdos, aki életében nem táncolt olyan szépen és jól, mint ahogy ebben az adásban. A kommentelők is úgy érezték, hogy a kisfiúnak igaza van.

"Tényleg igaza van András fiának. Nem is volt ez rossz produkció. Nagyon jól táncol András. Az első félrelépéshez képest fejlődő tendenciát mutat. Nagyon jó kezekben van. Aki Szilveszter gazdát is megtáncoltatta, az tud valamit. Gratulálok" - írta Etelke.