Béres Alexandra elárulta, miért vállalt második gyereket

Forrás: Flow PR -
lombikprogram terhesség Béres Alexandra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra már kislányával, Pannával is kereknek érezte a családját, mégis újabb babát vállalt. A fitneszkirálynő a Life.hu-nak elárulta, hogy miért döntött a családbővítés mellett.

Ismét lombikprogram segítségével élheti át a kismamaságot Alexandra, aki már az ötödik hónapban jár.

" Kapcsolatom a húgommal, mindig is meghatározó volt az életemben. Közel állunk egymáshoz, minden örömünket megosztjuk egymással, ezért szeretettem volna, ha a kislányomnak is lenne egy ilyen szerető testvére, egy örök társa. Nem volt egyszerű a teherbeesés, hosszú procedúrán vagyunk túl. Most is a második alkalommal sikerült, és majdnem ugyanazon a napon, mint Pannánál. Az első, sikertelen beültetést követően nem ijedtem meg, hiszen az előző alkalommal is, a másodiknál estem teherbe. Sőt, még jobban felerősödött a baba utáni vágyam.Természetes, hogy öt év óta változott a szervezetem és ez új helyzetet teremtett nekem és az orvosomnak is.Már túl vagyok a szűrővizsgálatokon, szerencsére, alacsony a kockázati szintem"- mesélte Alexandra, aki az első hónapban a lombik protokoll miatt egyáltalán nem sportolhatott.

Forrás: Flow PR

"Már visszavettem az óráimat, de lényegesen kevesebbet edzem. Jól esik a mozgás, bár a levegőm kevesebb, így erre jobban oda kell figyelnem. Jól alszom, jól eszem, nem voltam rosszul és nem lettem kívánós sem. A férjem kislánynak örülne, mondta, hogy egy ugyanolyan babát hozzak haza, mint Panna. Én kisfiúnak és kislánynak is örülnék. Szívesen kipróbálnám, milyen egy fiús anyuka élete, a kislány mellett viszont az szól, hogy abban már van tapasztalatom és Panna is jobban tudna vele játszani. A néven sem gondolkozunk, hiszen a kislányomnál is csak az utolsó két hétben találtunk rá a megfelelőre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.