Régi ValóVilág-játékosok költöztek a villába

Forrás: RTL II -
VV Iza VV Seherezádé RTL 2 VV Csabi VV Zsófi ValóVilág 6 VV Aurelio VV Viki VV Milo VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori játékosok költöztek be a ValóVilág 6 villájába. Az ötödik széria top 3 versenyzője – Attila, Csabi és Seherezádé – és a VV3 győztese, Miló lepte meg a lakókat.

A nagy intrikusként megismert Attila rögtön meg is szívatta a lakókat, elhitette velük, az a feladat, hogy a szolgálóik legyenek. Aurelio persze bedőlt neki.

"Gondoltam, hogy beveszik, de sajnos nem voltam túl következetes. Az elején még ugráltattam sörért, de aztán én magam is elfelejtettem a saját hazugságomat, így hamar fény derült arra, hogy csak kamuztam"magyarázta Attila a Blikknek.

Hogy miként csicskáztatta Attila Aureliót, alább megnézheted:

Levelet írt Alekosz Zuckerbergnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140507-az-rtl-klub-valovilag-4-nyertese-nagy-alekosz-levelet-irt-zuckerbergnek-a-facebookon.htmlHa valaki tudja, hogyan csináljon hülyét magából, az Nagy Alekosz. Ennek ékes példája az alábbi történet, amikor is a ValóVilág győztes levelet írt Zuckerbergnek. TV + BulvárOrigoVV Iza a ValóVilág 6 utolsó kiválasztottjahttp://www.life.hu/bulvar/20140506-vv-iza-a-valovilag-6-utolso-kivalasztottja.htmlAhogy várni lehetett, a Való Világ 6 kedd esti kiválasztásán Zsófi, Viki és Aurelio is Izának szavazta meg a kihívottnak járó zöld kendőt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huLogóbotrány: Gáspár Győző kikészülthttp://www.life.hu/bulvar/20140506-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-gaspar-gyozo-kikeszult.htmlIdegkimerültségre hivatkozva maradt távol Gáspár Győző arról a pertől, amelyet ő maga indított egykori jó barátja, K. Norbert ellen. A showman azt állítja, Norbi baráti kölcsönt kapott tőle, azonban csak a felét fizette vissza. Ám most éppen nem ettől készült ki. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.