Óriási bajba sodorhatja gyermekét az ex-megasztár, Nkuya Sonia

Forrás: RTLKlub -
Megasztár Budapest London rapper kiadatás énekesnő gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután gyermeke apja tudta nélkül szöktek haza jelenlegi otthonukból, Londonból Budapestre - az apa rendőri segítséggel keresi Nkuya Soniát és közös kislányukat - írja a Blikk.

Ha megtalálják őket, a kislányt magával viheti az édesapja Londonba, ha pedig nélküle bukkannak a nyomára, a kislány a kiadatásig intézetbe is kerülhet. Mint korábban megírtuk, az énekesnő kapcsolata válságba került és úgy döntött, egyedül neveli fel gyermekét.

Forrás: RTLKlub

A Megasztárban felfedezett énekesnő egyelőre nem adott életjelet magáról, utolsó ismert lakcíméről ismeretlen helyre költözött. "A legnagyobb félelmem az, hogy Sonia addig bujkál a kislányommal, amíg elfogy a szabadságom, s vissza kell mennem Angliába dolgozni. Ebben az esetben, ha rendőrkézre kerülnek, a kis Annabellát a jogszabályok szerint azonnal intézetbe viszik. Ha Sonia valóban a gyerekünk érdekeit tartaná szem előtt, bujkálás helyett rám bízná a picit, hiszen az édesapja vagyok, aki mindennél jobban szereti őt, és képes vagyok gondoskodni róla" - nyilatkozott az apa, aki korábban rapper volt (Matt Diamond néven), ma pedig szakácsként dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.