Miután gyermeke apja tudta nélkül szöktek haza jelenlegi otthonukból, Londonból Budapestre - az apa rendőri segítséggel keresi Nkuya Soniát és közös kislányukat - írja a Blikk.

Ha megtalálják őket, a kislányt magával viheti az édesapja Londonba, ha pedig nélküle bukkannak a nyomára, a kislány a kiadatásig intézetbe is kerülhet. Mint korábban megírtuk, az énekesnő kapcsolata válságba került és úgy döntött, egyedül neveli fel gyermekét.

Forrás: RTLKlub

A Megasztárban felfedezett énekesnő egyelőre nem adott életjelet magáról, utolsó ismert lakcíméről ismeretlen helyre költözött. "A legnagyobb félelmem az, hogy Sonia addig bujkál a kislányommal, amíg elfogy a szabadságom, s vissza kell mennem Angliába dolgozni. Ebben az esetben, ha rendőrkézre kerülnek, a kis Annabellát a jogszabályok szerint azonnal intézetbe viszik. Ha Sonia valóban a gyerekünk érdekeit tartaná szem előtt, bujkálás helyett rám bízná a picit, hiszen az édesapja vagyok, aki mindennél jobban szereti őt, és képes vagyok gondoskodni róla" - nyilatkozott az apa, aki korábban rapper volt (Matt Diamond néven), ma pedig szakácsként dolgozik.