Internetes fórumozók állítják, rokoni szálak fűzik VV Vikit a ValóVilág műsorvezetőjéhez, Liluhoz. Arról is beszélnek, hogy a villa intrikusa éppen ezért nyerheti meg a játékot. Az érintettek nem szólaltak meg a témában, de Viki édesanyja és a ValóVilág kreatív producere cáfolta a híreszteléseket. 

"Viki Lilu unokatesója! Azért nem csinálnak semmit" – írta a Facebookon egy internetező, amikor a lány és Simon összekapása miatt a fiúnak távoznia kellett a villából. "Viki csak azért tehet meg ennyi mindent, mert Lilu rokona" - tette hozzá egy másik. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nos, az internetezőkön kívül egyelőre semmi más nem erősíti meg a rokoni szálat. Lilu mereven elzárkózott attól, hogy erre a „butaságra” válaszoljon, helyette a műsor kreatív producere nyilatkozott: "Ez a feltételezés ott van a legszürreálisabbak toplistáján. Viki nem Lilu unokatestvére. Bárki, akinek van egy csöppnyi józan esze, nem feltételezheti, hogy az RTL II-n lemehet úgy egy műsor, hogy az egyik versenyző rokoni viszonyban áll a műsorvezetővel" – mondta Herman Péter.

Viki anyukája, Edit is tagadja a rokoni kapcsolatot:  "A párbajon kívül élőben még soha nem is láttam Lilut. A nézők talán azért gondolhatják azt, amit, mert Lilu mindig kedves Vikivel, pont annyira, mint másokkal is, mert ilyen a természete"magyarázta az anya a Blikknek, aki szerint kislánya nem a vélt vagy valós rokoni kapcsolat, hanem önmaga és egyedi személyisége miatt fogja megnyerni a játékot.