Badarságot állítanak Liluról

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
RTL 2 rokonság ValóVilág 6 Lilu VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Internetes fórumozók állítják, rokoni szálak fűzik VV Vikit a ValóVilág műsorvezetőjéhez, Liluhoz. Arról is beszélnek, hogy a villa intrikusa éppen ezért nyerheti meg a játékot. Az érintettek nem szólaltak meg a témában, de Viki édesanyja és a ValóVilág kreatív producere cáfolta a híreszteléseket. 

"Viki Lilu unokatesója! Azért nem csinálnak semmit" – írta a Facebookon egy internetező, amikor a lány és Simon összekapása miatt a fiúnak távoznia kellett a villából. "Viki csak azért tehet meg ennyi mindent, mert Lilu rokona" - tette hozzá egy másik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nos, az internetezőkön kívül egyelőre semmi más nem erősíti meg a rokoni szálat. Lilu mereven elzárkózott attól, hogy erre a „butaságra” válaszoljon, helyette a műsor kreatív producere nyilatkozott: "Ez a feltételezés ott van a legszürreálisabbak toplistáján. Viki nem Lilu unokatestvére. Bárki, akinek van egy csöppnyi józan esze, nem feltételezheti, hogy az RTL II-n lemehet úgy egy műsor, hogy az egyik versenyző rokoni viszonyban áll a műsorvezetővel" – mondta Herman Péter.

Viki anyukája, Edit is tagadja a rokoni kapcsolatot: "A párbajon kívül élőben még soha nem is láttam Lilut. A nézők talán azért gondolhatják azt, amit, mert Lilu mindig kedves Vikivel, pont annyira, mint másokkal is, mert ilyen a természete"magyarázta az anya a Blikknek, aki szerint kislánya nem a vélt vagy valós rokoni kapcsolat, hanem önmaga és egyedi személyisége miatt fogja megnyerni a játékot.

Régi ValóVilág-játékosok költöztek a villábahttp://www.life.hu/bulvar/20140507-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-attila-vv-seherezade-vv-milo-es-vv-csabi.htmlEgykori játékosok költöztek be a ValóVilág 6 villájába. Az ötödik széria top 3 versenyzője – Attila, Csabi és Seherezádé – és a VV3 győztese, Miló lepte meg a lakókat.TV + BulvárOrigoLevelet írt Alekosz Zuckerbergnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140507-az-rtl-klub-valovilag-4-nyertese-nagy-alekosz-levelet-irt-zuckerbergnek-a-facebookon.htmlHa valaki tudja, hogyan csináljon hülyét magából, az Nagy Alekosz. Ennek ékes példája az alábbi történet, amikor is a ValóVilág 4 győztese levelet írt Zuckerbergnek. TV + BulvárOrigoSoma: "Ártalmas a túlzott bájolgás"http://www.life.hu/bulvar/20140507-a-tv2-az-enek-iskolaja-musora-soma-mamagesanak-nem-tetszik.htmlSaját bevallása szerint keveset néz tévét, a minap azonban Az ének iskolájára kapcsolt. Állítja: kár volt, ugyanis úgy érzi, a gyerek-tehetségkutató adott esetben akár káros is lehet. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.