Elbotlik az Oscar-díjátadó lépcsőjén, majd 2014-ben ismét elesik. Mutogat és fejeket vág a kamerába, majd bevallja, kicsit sokat ivott aznap. Szerinte idegesíti az embereket, miközben egy világ rajong érte. Hogy is van ez?

Jennifer Lawrence Hollywood legmenőbb színésznője, akiért fiatal kora ellenére nemcsak a filmipar, hanem az egész világ kapkod. A 23 éves lány nemrég a Marie Clairenek vallott arról, hogy tisztában van vele, nem lesz ez mindig így.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

„Sokszor vagyok túl idegesítő, és amikor iszok, akkor a vörös szőnyegen is nagyon meg tudok őrülni" – mondta a színésznő a magazinnak adott interjújában. Hozzátette, eljön az az idő, amikor az embereknek elegük lesz belőle. Mi azért nem vennénk erre mérget, Jennifer!

Nemcsak mi imádjuk Jennifer stílusát, de a pasik is odavannak a színésznőért. Bár Jennifer a napokban szakított vőlegényével, szerintünk Bradley Cooperrel tökéletes álompár lehetnének. De persze a szőke szívtiprón kívül is van élet - mivel idén Jen lett az FHM szerint a világ legszexibb nője, nem hisszük, hogy sok gondja lenne pasizás terén...