Hogy minek gondolja magát Jennifer Lawrence?

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain -
Marie Claire Jennifer Lawrence interjú idegesítő Oscar-díjkiosztó vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elbotlik az Oscar-díjátadó lépcsőjén, majd 2014-ben ismét elesik. Mutogat és fejeket vág a kamerába, majd bevallja, kicsit sokat ivott aznap. Szerinte idegesíti az embereket, miközben egy világ rajong érte. Hogy is van ez?

Jennifer Lawrence Hollywood legmenőbb színésznője, akiért fiatal kora ellenére nemcsak a filmipar, hanem az egész világ kapkod. A 23 éves lány nemrég a Marie Clairenek vallott arról, hogy tisztában van vele, nem lesz ez mindig így.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Nemcsak mi imádjuk Jennifer stílusát, de a pasik is odavannak a színésznőért. Bár Jennifer a napokban szakított vőlegényével, szerintünk Bradley Cooperrel tökéletes álompár lehetnének. De persze a szőke szívtiprón kívül is van élet - mivel idén Jen lett az FHM szerint a világ legszexibb nője, nem hisszük, hogy sok gondja lenne pasizás terén...
Hogyan lesz Kim Kardashianból Varga Viktor? Egyszerű!http://www.life.hu/bulvar/20140509-kim-kardashian-es-az-eurovizios-dalfesztival-eloadoja-conchita-wurst-es-varga-viktor-puskas-peti.htmlVan, hogy ostobaságukkal és felesleges magamutogatásukkal kerülnek az érdeklődés középpontjába hírességeink posztjai. De ahelyett, hogy ezeket sorolnánk most, Puskás Petinek szavazunk meg egy buksisimit a legutóbbi ötletért. TV + BulvárOrigoAurelio: "Anyám miatt nem tisztelem a nőket"http://www.life.hu/bulvar/20140508-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-aurelio-anyja-miatt-nem-tiszteli-a-noket.htmlA villa farokpörgető sírós szájhőse Seherezádénak vallotta be, hogy nem tudja tisztelni a nőket. Az ok szerinte az, hogy az édesanyjával nem volt felhőtlen a kapcsolata, ráadásul az édesapja nevelte fel. Nos, ha tisztelet nincs is benne, azt alig várja, hogy a játék végeztével szexelhessen. TV + BulvárOrigoMellbedobással jutottak az Eurovízió döntőjébe a lengyelekhttp://www.life.hu/bulvar/20140509-donatan-cleo-nevu-lengyel-lanycsapat-erotikus-showt-lejtett-a-koppenhagai-eurovizios-dalfesztival.htmlA lengyel lánycsapat, a Donatan & Cleo mindent bevetett annak érdekében, hogy produkciójuk bejusson a legjobbak közé. Egy komplett pornófim bevezetője elevenedett meg a színpadon, így biztos, hogy a pasiknál egyelőre ők a nyerők.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.