Robert Pattinson színésznő Jennifer Lawrence Kristen Stewart színész Riley Keough Nicholas Hoult szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nos, Nicholas Hoult. És hogy miért? Mert állítólag túl nehéz egy A-listás színésznővel járni. Annak ellenére, hogy múlt héten még erről lamentált a fiatalember, máris egy újabb hollywoodi díva mellett látták. Most akkor hogy is van ez, kedves Nicholas?

Még fel sem ocsúdtunk a sokkból, miszerint Jennifer Lawrence-t is otthagyhatja egy férfi, máris újra Nicholas Houltról szólnak a hírek. Lapértesülések szerint ugyanis a 24 éves sztár máris Kristen Stewarttal randizik. Illetve sushizik, de az hollywoodban szinte ugyanaz.

Forrás: AFP

Tovább bonyolítja a dolgot, hogy nem is olyan régen Nicolas állítólag kissé túlságosan is közel került ahhoz a Riley Keough-hoz, aki már Robert Pattinson csinos fejecskéjét is elcsavarta, nem mellesleg pedig Elvis unokája. Így szépen kikerekedik a történet, melyben Hoult Pattinson excsajaira vadászik, miközben állítja, kőkemény dolog egy A-lisás sztárral járni.

Persze mi még mindig nem vetettük el, hogy Jen egyszer Bradley Cooper karjaiban köt ki, bár azóta Suki Waterhouse is bemászott a képbe... De hogy miért rajongunk értük annyira? Mert olyan kémia van köztük, hogy csak na... Szóval hajrá Jen és fel a fejjel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.