gyermekvállalás transzvesztita Szecsődi Karcsi FEM3 Joshi Bharat Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a mássággal szemben maximálisan elfogadók vagyunk, bevalljuk, volt közöttünk olyan, akinél kiverte a biztosítékot a transznemű Kari kinézete. Pláne az, hogy gyereket akar. 

Nemrég a Life.hu sem mehetett el amellett, hogy hosszas hormonkezelés után - másfél éve - Szecsődi Kari mellekkel lepte meg magát. Az egykori megasztáros most a Fem3 műsorán Joshi Bharatnak arról vallott, hogy gyermeket szeretne.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„A nővéremnek van egy gyereke, akinek én vagyok a keresztanyukája" – kezdte Karcsi, aki korábban inkább a keresztapukája lehetett volna a csöppségnek. „Ő tud könnyet csalni a szemembe, szerintem a legcsodálatosabb lények a földön a gyerekek. Nehéz lesz a harc, ha majd gyermeket szeretnék. Nyilván, ha tudok és lesz rá lehetőségem örökbe fogadok majd egy csöppséget" – mondta Karcsi. No komment.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.