Nem is üdvözölte egymást a villa második szerelmespárja, VV Zsolt és VV Dorka a döntő előtt, pedig egymás után érkeztek meg az RTL Klub stúdiójába. Se puszi, se köszönés. Véget ért ismét egy villaszerelem? Eláruljuk: igen. 

VV Simon és VV Charlotte, a villa első szerelmespárja a civil életben gyorsan elbúcsúzott egymástól, amikor rájöttek, hogy a villabeli, túláradó érzelmeiket a való világban nem tudják ugyanúgy megélni. VV Zsolt és VV Dorka kapcsolata is rövid időn belül hullámvölgybe jutott, ahonnan úgy tűnik, nincs kiút. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Hullámvölgy van. Elvagyunk, de nehéz. A villában egy beszűkült tudatállapotba kerültünk, ahol az ember kizárja a külvilágot. Amikor onnan kikerül, akkor egészen másképp látja a világot. Itt mindenkiből kibújik a kisördög, természetesen magamra is gondolok, de Dorkából is. Vannak olyan dolgai, amiket bent nem vettem észre, kint viszont kifejezetten zavarnak. Hisztis és kifejezetten féltékeny. Ő szerelmesebb, mint én, így pedig nehéz. Pár napja fasírtban vagyunk, nem is nagyon beszélünk, nem véletlenül nem láttatok minket üdvözölni egymást” - beszélt a kettőjük között lévő feszültségről őszintén Zsolt, akinek a problémák ellenére még mindig tetszik Dorka. „Szükségünk van egy kis szünetre, aztán majd meglátjuk, hogy hiányzunk-e egymásnak vagy sem, kell-e ez a kapcsolat nekünk" - mondta el a  fiú a VV fináléja után a Life.hu-nak.