Katalin hercegnő rum tengeralattjáró avatás alkohol Vilmos herceg múzeum György herceg haditengerészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vacakolt őfelsége, inkább egyben lehúzta azt az 55%-os rumot, amellyel egy második világháborús tengeralattjáró sikeres helyreállítására koccintott.

Ausztráliai és új-zélandi útja után Vilmos herceg ismét belevetette magát királyi teendőibe. Királyi őfelsége ezúttal Katalin hercegnő és György herceg nélkül érkezett a hampshire-i királyi haditengerészeti múzeumba, ahol egy második világháborús tengeralattjáró újraavatása alkalmából rumozott Sir Tim McClement admirálissal.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

A 31 éves herceg holnap sem pihenhet: királyi megbízatása szerint szerda este egy jótékonysági vacsorának ad otthont a windsori kastélyban, ahová olyan sztárokat várnak, mint Kate Moss, Cate Blanchett, Ralph Lauren és Benedict Cumberbatch - és amelyen már Katalin hercegnőt is nagy valószínűséggel láthatjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.