Dunakeszin harmóniában él idősebb kedvesével Pittman Cristofel, aki eddig viharos kapcsolatairól volt híres.

A verekedéseiről és botrányos kapcsolatairól elhíresült egykori ValóVilág-hős, úgy tűnik, révbe ért és 15 évvel idősebb kedvese mellett pazar környezetben kezdett új életet – írja a Blikk, ahol Cristofel új otthonát is megnézheted. 

Forrás: Facebook/VV Cristofel

„Itt nem lesznek pofonok!" – jelenti ki Dunakeszi egy csendes utcájában Kovács Gigi, a fiú jelenlegi kedvese, akinek talán sikerült megnevelni a macsót. „Jól megvagyunk, csak két éve költöztem ebbe a szép, öt éve épült házba, van minden, ami kell a boldogsághoz, eddig a lányommal ketten éltünk itt, de pár hónapja már családként telnek a napok" – folytatta Gigi, aki elárulta, mivel tartja kordában a szilaj macsót. „Cristofelnek egy titka van, tudni kell kezelni, mert olyan, mint egy nagy gyerek" – magyarázta az asszony.

„Gigivel boldog vagyok, rájöttem, hogy egy érettebb nőre van szükségem, ő támogat, segít. Most nagyon boldogok vagyunk!" – jelenti ki Cristofel, akinek alaposan át kell gondolnia a pofozkodást, hiszen Gigi édesapja a ketrecharcosok közismert szpíkere.