Modellekkel bulizott Vilmos herceg

Forrás: Northfoto -
Kate Moss buli modell jótékonysági rendezvény Cara Delevinge Vilmos herceg estély Windsori kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felesége, Katalin hercegnő nélkül is állta a sarat Vilmos herceg, aki egy kedd esti jótékonysági est házigazdájaként debütált a windsori kastélyban. 

Kate Moss és a biszexualitását nyíltan vállaló Cara Delevingne is ott volt azon a jótékonysági vacsorapartin, amelynek házigazdája maga Vilmos herceg volt. Habár a Windsor-kastélyban tartott esten minden londoni mejelent, aki számít, Katalin hercegnőnek valamilyen oknál fogva se híre, se hamva nem volt.

Forrás: Northfoto

Hiába reménykedtek sokan a hercegnő feltűnésében, ő valószínűleg anyai kötelességeinek tett eleget és György herceggel együtt otthon várta haza férjét. Helyette azonban olyan hírességek tűntek fel a rákbetegeket segítő eseményen, mint a mindig stílusos Emma Watson, a bohókás Helena Bonham Carter, Benedict Cumberbatch és Cate Blanchett.

Azért az est menüje mellett sem lehet szó nélkül elsétálni:

Előétel: Füstölt lazac almával és rózsaborsos pürével babsaláta ágyon
Főétel: Roston sült bélszín karamellizált mogyoróhagymával és tárkonyos vajjal, narancsos salátával, párolt angol spárgával
Desszert: Csokoládés-sós karamelles torta tejszínes fagylalttal és karamellizált banánnal
Pucéran vezetett műsort Istenes Bencehttp://www.life.hu/bulvar/20140514-levetkozott-a-music-fm-oninditojaban-istenes-bence-istvan-dani-es-pordan-petra.htmlLevetkőzve ült a Music Fm mikrofonja mögé szerda reggel Istenes Bence, István Dani és Pordán Petra. TV + BulvárOrigoTovább gyűrűzik Cseke Katinka drámájahttp://www.life.hu/intim/20140514-cseke-katinka-es-varadi-robert-olasz-szerelmi-dramaja-tovabb-folytatodik.htmlCseke Katinka és Váradi Olasz kapcsolatának vége címmel jelent meg írásunk alig 24 órával ezelőtt, most érkezett azonban a hír, hogy a páros tagjai köszönik szépen szépen, jól vannak. Együtt. Hát, mit is mondhatnánk, gratulálunk!Intim--Újranéző: Black Comedy - A sötétségben csak Liptai Claudia lát http://www.life.hu/kult/20140430-ujranezo-black-comedy-vilagos-hogy-komedia.htmlKi mondta, hogy a színházi előadás történetében csak a premier lehet érdekes? Ha egy régebben színpadra állított darabot ismét megnézel, azt veszed észre, hogy az egész érettebb lett, összeállt - és a rutinná vált előadás hatalmas pluszenergiát szabadít fel a művészekben. Újranéztük a Black Comedyt!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.