fashion week stílusmustra rúzs Emma Watson Drew Barrymore Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virágos darabokban és üde rúzsokban nem volt hiány az utóbbi néhány napban, a hét sztárja azonban egyértelműen Emma Watson lett. Számtalan tökéletes szettben megmutatta magát a fiatal színésznő, mi pedig kiválasztottuk a legtöbbet vitatott összeállítását. Íme a Life.hu heti stílusmustrája.

Virágok közt

A virágminta minden tavasszal sláger, jól tudja ezt Miranda Kerr és America Ferrera is. A mintás darabokkal persze óvatosan kell bánni, mert mindent kiadnak, amit csak lehet. Tényleg mindent...

Forrás: Northfoto, AFP

Hódíts rózsa ajkakkal!

Az idei slágerszín rúzsok terén a narancspiros és a nude, de örömmel látjuk, hogy a rózsaszínű ajkak is népszerűek. Ránk kifejezetten üdítően hat Kaley Cuoco és Caitlin FitzGerald választása.

Forrás: AFP

Pocakos szettek

Várandós kismamákról vagy jót, vagy semmit... Imádjuk a bájos Drew Barrymore-t, de a mintás ruhák helyett sokkal inkább az egyszínűeket erőltetnénk. Kell ezt indokolni?

Forrás: AFP

Bordó vagy piros csipke?

A héten két fiatal szépség is hasonló ruhát választott: Emma Stone egy bogyószínű Dior kreációban, Lily James pedig egy Valentino csipkecsodában mutatta meg hibátlan ízlését a vörös szőnyegen. No, de kinek sikerült jobban a szett kiválasztása?

Forrás: Northfoto, AFP

A hét sztárja

Emma Watson épp a világot járja legújabb, Noé című filmjével. A mozifilm a kritikák szerint finoman szólva sem sikerült túl jól, minket azonban jobban érdekelt Emma számtalan mesés ruhakölteménye. A sok csodás ruha közül kitűnik a fekete Oscar de la Renta estélyi, ami első látásra túlságosan komornak tűnik. Mégis, a ruha hátul meseszép, Emma sminkje és frizurája pedig annyira tökéletes volt, hogy kétség sem férhez Emma stíluskirálynővé koronázásához.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.