Vicces fotók Ferenc pápáról

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
lufi Ferenc pápa Szent Péter tér Szél audiencia vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A katolikus egyházfő az erős szélellenére megtartotta szokásos szerdai audienciáját a Szent Péter téren. Nagyon mókás felvételek születtek!

Szegény Ferenc pápa fejét volt, hogy egy rózsaszín lufi takarta ki, amit az AFP szemfüles fotósa meg is tudott örökíteni, így most megoszthatjuk veletek:

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A lufis eset után távozóban az audienciáról a ruhájába is belekapott egy jókora széllöket:

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

200-szor hackelték meg Vilmos és Katalin telefonjáthttp://www.life.hu/news/20140515-katalin-hercegno-vilmos-herceg-es-harry-herceg-telefonjat-200-szor-hackeltek-meg-lehallgatasi.htmlA brit királyi család lehallgatási botránya folytatódik: a mára már megszűnt bulvárlap egykori szerkesztője elismerte, rengetegszer férkőzött hozzá illegálisan Katalin hercegnő, Vilmos herceg és öccse, Harry herceg hangpostafiókjához.News--Boldog viharnapot, Malacka!http://www.life.hu/news/20140515-micimacko-es-malacka-is-megkuzdott-a-viharral.htmlKedvenc mesénk egyik ide vágó részével kicsit eltereljük a figyelmeteket Yvette-ről, a tomboló ciklonról. Mert imádott mesehőseink is megküzdöttek a viharral...NewsOrigoHorrorvihar volt a Balatonnálhttp://www.life.hu/news/20140515-az-yvette-nevu-ciklon-lecsapott-a-balatonra-a-to-sok-helyen-kiontott-medrebol.htmlLeszakadt gallyak, elöntött utcák és döglött halak – így nézett ki a magyar tenger partja a brutális szélvihar után, amely estére már csendesedik kicsit.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.