Újabb fordulat -Hulé Éva fogadott fia lemásolta a könyvet, amelyben a Király halálának igaz története szerepel. Állítólag.

Ahogy a Life.hu is megírta,legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Jimmy halálának szemtanúja, Hulé Éva egy könyvben írta le az utolsó éjszaka történéseit. A dokumentumot azonban elégette, mielőtt meghalt. Bár az elhunyt nő ügyvédje, dr. Gerencsér András a Life.hu-nak korábban azt mondta, nála nincs semmiféle kézirat, az ügyet pedig már rég lezárták, a Story viszont most azt írja, felbukkant a nő fogadott fia, aki azt állítja, a kézirat másolata nála van. 

Hulé ÉvaForrás: TV2

A férfi elmesélte, Éva a Zámbó család barátja volt, sok mindent látott, hallott, de nem beszélt róla, naplójában viszont mindent megírt. A botrány után az asszony attól félt, megölik, hogy megszerezzék a kéziratot – mondta a férfi, aki anno a kórházban ismerkedett meg Huléval, aki végül már a fiának szólította. „Elégette a kéziratot, de hónapokkal korábban velem készíttetett róla egy másolatot. Azt mondta, hogy ez az örökségem" – árulta el Tamás, aki még nem tudja, mit tegyen, feltegye az internetre vagy jelentesse meg könyv formájában.