Felkerül az internetre Jimmy halálának története?

Forrás: TV2 -
halál kézirat másolat Jimmy Hulé Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fordulat -Hulé Éva fogadott fia lemásolta a könyvet, amelyben a Király halálának igaz története szerepel. Állítólag.

Ahogy a Life.hu is megírta,legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Jimmy halálának szemtanúja, Hulé Éva egy könyvben írta le az utolsó éjszaka történéseit. A dokumentumot azonban elégette, mielőtt meghalt. Bár az elhunyt nő ügyvédje, dr. Gerencsér András a Life.hu-nak korábban azt mondta, nála nincs semmiféle kézirat, az ügyet pedig már rég lezárták, a Story viszont most azt írja, felbukkant a nő fogadott fia, aki azt állítja, a kézirat másolata nála van.

Hulé Éva Forrás: TV2

A férfi elmesélte, Éva a Zámbó család barátja volt, sok mindent látott, hallott, de nem beszélt róla, naplójában viszont mindent megírt. A botrány után az asszony attól félt, megölik, hogy megszerezzék a kéziratot – mondta a férfi, aki anno a kórházban ismerkedett meg Huléval, aki végül már a fiának szólította. „Elégette a kéziratot, de hónapokkal korábban velem készíttetett róla egy másolatot. Azt mondta, hogy ez az örökségem" – árulta el Tamás, aki még nem tudja, mit tegyen, feltegye az internetre vagy jelentesse meg könyv formájában.

Conchita Wurst megmutatta meztelen fenekéthttp://www.life.hu/bulvar/20140515-conchita-wurst-a-2014-es-eurovizio-gyoztese-megmutatta-meztelen-feneket.htmlAz Eurovízió győztese egy művészi alkotás kedvéért vetkőzött pucérra.TV + Bulvár--Elrabolta egy rajongója Kállay-Saundersthttp://www.life.hu/bulvar/20140515-kallay-saunders-andras-az-eurovizios-dalfesztival-otodik-helyezettje-viharos-eleterol-meselt.htmlSzerelmével együtt egyszer „elrabolták" és túlélt egy lövöldözést is – viharos életéről mesélt az Eurovízión remekül helytálló énekes. TV + Bulvár--Szemet vetett Vajna Tímeára az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20140515-az-rtl-klub-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-szerepeltetne-vajna-timeat.htmlAz RTL Klub újraindítja valóságshow-ját, a Celeb vagyok, ments ki innent, amelyben a dzsungel mélyére vetik a celebeket. Ebben szánnak szerepet Andy Vajna ifjú feleségének. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.