America Ferrera színésznőre rátámadtak a cannes-i vörös szőnyegen

Forrás: AFP -
Cannes támadás Cannes-i filmfesztivál America Ferrera Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen férfi rátámadt America Ferrera színésznőre a vörös szőnyegen. Egészen pontosan a bokájának esett neki. Vajon miért?

A színésznő az Így neveld a sárkányodat című film második részének bemutatóján vett részt világhírű kollégái társaságában. Mellette volt többek között Cate Blanchett vagy a Trónok harcából ismert Kit Harington.

Forrás: AFP

A férfi a bokájánál ragadta meg az amerikai színésznőt. Jó lenne tudni, mit keresett a színésznő szoknyája alatt ezen kívül...

Forrás: AFP/Valery Hache

A férfit, akiről egyelőre nem tudni, hogy kicsoda, szinte azonnal elvitték a vörös szőnyegről. Persze, a cannes-i filmfesztivál nem csak a botrányokról szól, de azért akadt szép számmal, amelyeket nemrég össze is gyűjtöttünk. És ne feledkezzünk meg a divatbotrányokról sem, amely az idei fesztiválról sem maradnak el.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Így végződött a történet.

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.