Befejeződött az eltűnt hegymászó keresése

Forrás:4bakkancs.hu -
hegymászó keresés Kollár Lajos eltűnt magyar Nepál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem keresik tovább Princzkel Tamást Nepálban, aki rejtélyes körülmények között tűnt el a Mount Everest lábánál. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, április 20-án eltűnt egy magyar a Himalájában. A történtek után egy csapat indult a férfi megkeresésére. A legfrissebb jelentések szerint a helyi hatóságokkal is kiegészült kutatás nem hozott semmi eredményt. A rendkívül lehangoló és rejtélyes történet végére nem sikerült pontot tenni - tájékoztatta a 4BAKANCS hegymászóportált Kollár Lajos, a mentőexpedíció hazai kapcsolattartója.

Princzkel Tamás Forrás:4bakkancs.hu

Szinte nincs olyan hely a környéken, amit többször át ne néztek volna a part és folyómederrel együtt, de semmi nyomra nem akadtak. A német képviselet segítségével a helyi TV-ben is közzétették a rendőrségi keresést, de eddig szintén nincs eredménye. A család tagjai és a keresésben részt vevő Mécs László és Szlankó Zoltán hegymászók hamarosan hazautaznak a nepáli fővárosból.

Princzkel Tamás eltűnése egyáltalán nem egyedi eset. Egy helyi idegenvezető irodát szervező vállalkozó elmondása szerint az elmúlt években több mint 25 támadás történt turistacsoportok és hegymászók ellen abban a térségben, ahol Princzkel Tamás eltűnt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.