Jön a kánikula

Forrás: AFP/Kisbenedek Attila -
meleg napsütés kánikula időjárás Yvette ciklon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan elvonul Yvette, a ciklon és átadja a helyet napsütésnek és a melegnek. Most persze néhány napig még jó, ha nem hagyjuk otthon az esernyőnket, de már elkezdhetjük előszedegetni a nyári ruháinkat és szandálkáinkat is. 

Az OMSZ jelentése szerint szombaton az északkeleti megyékre és a fővárosra még mindig elsőfokú figyelmeztetés lesz érvényben felhőszakadás miatt, de az ország többi részében a mostani állás szerint nem várható ennyire sok eső. A Dunántúlon még erős lesz az északnyugati, északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14-21 fok között alakul.

Forrás: AFP/Kisbenedek Attila


Vasárnap kicsit tovább melegszik az idő, nyugaton pedig már több-kevesebb napsütés is várható, de még mindig kialakulhat helyenként zápor, zivatar. A jövő héten pedig már 27 fok is lehet, míg csütörtökre megérkezhet a 30 fokos nyár. Hurrá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.