Azt gondolnánk, hogy valaki azért vállal képernyős szereplést, mert szereti az ezzel járó ismertséget. Bárdosi Sándor, az Édes Élet sztárja nem így véli.

Mostanában nincsen képernyőn az egykori birkózó, pár hónapos szereplése mégis mély nyomokat hagyott benne. Annyira nem tűnik már lelkesnek, mint ahogy a képernyőn annak látszott a bohóckodásával.

A többi képért kattints ide!Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Utálom, ha megbámulnak. Egyszerű gyerek vagyok, utálom azt, ami a tévészerepléssel jár együtt. Ha lemegyek a boltba tejet venni, akkor a többi vevő azt nézi, hogy mi kerül a kosaramba. Az emberek azt hiszik, hogy ismernek, csak azért, mert kétszer láttak a tévében. Könnyen alkotnak véleményt. Mindenkinek nem tetszhet, amit csinálok, de az nagyon rosszulesik, és nehezen viselem, ha mutogatnak, bemutatnak. Én nem tudom, mi járhat a másik ember fejében, de valószínűleg azt gondolja, hogy én egy baromagyú vagyok, és már mutogat is. Beskatulyázták az össze küzdősportolót, aki birkózik, bunyózik, az biztosan egy hülye. A sok idióta elveszi a kedvem mindentől" - osztotta meg velünk Bárdosi, aki leginkább a saját kis világukban, az edzőtermükben érzi jól magát feleségével, Ildivel.