Mi lett VV Lacival? - Egymás után érik a csapások

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
VV Laci sérülés VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem túl szerencsésen alakult VV Laci elmúlt pár hete. A VV6 legidősebb játékosát egymás után érik a csapások, pedig eddig neki jött be a legjobban a villalét utáni élet.

VV Laci annak ellenére mosolyog, hogy leginkább sírnia kellene. Lesérült és meghízott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Továbbra is betyárkodik VV Dávidhttp://www.life.hu/bulvar/20140515-vv-david-betyarkodik-betyarmintas-oltonyt-visel.htmlA VV6 fináléjában VV Dávid egy nagyon feltűnő öltönyt viselt, ami tele volt nagybajszú betyárokkal.Az exvillalakó imádja az extravagáns ruházatot, és már a beköltözésekor is stílusos ruhákat vitt magával.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMáris botrányba keveredett VV Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140518-vv-aurelio-maris-botranyba-keveredett-egy-etteremben.htmlA gyorsan jött ismertség máris VV Aurelio agyára ment. Nagyon úgy tűnik, hogy elszállt magától a ValóVilág 6 nyertese. A farokpörgettyűs olyannyira szupersztárnak érzi magát, hogy egészen elfejtette, hogyan is viselkednek az egyszerű földi halandók. A bajai fiú egy étteremben csinált botrányt a haverjaival.TV + Bulvár--VV Zsófi: "Megkönnyebbültem!"http://www.life.hu/bulvar/20140513-vv-zsofi-megkonnyebbult-de-nem-szerelmes-attilaba.htmlAz első sokkoló pillanatot, amikor nem a saját, hanem Aurelio nevét hallotta győztesként, egy kellemesebb érzés követte. Na nem VV Attilára gondoltunk, aki a szívét-lelkét kitette a cuki lány győzelméért.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.