A hírességek teljes gőzzel készültek minden egyes adásra, hogy profi párjuk oldalán bizonyítsanak a parketten. Szombaton kiderül, ki lesz a győztes.

Míg egyes zsűritagokra felszaladt egy-két plusz a műsor során, addig a táncosokról csak úgy peregtek le a kilók a hetek óta tartó kőkemény edzések miatt. De nemcsak a párosok amatőr tagjairól, hanem a profikról is. A Fókusz riportjából kiderült, ki hány ruhamérettel lett karcsúbb. 

Máté KrisztaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Máté Kriszta 5 kilót fogyott, táncospárja, Joci pedig 8-at. Szinetár Dóra inkább messzire elrakja a mérleget, azt mondja, nincsenek túl jó barátságban, de elmondása szerint érzi magán a változást. Szerelme, Makranczi Zalán nem egy telt pasi, az összes bordája kilátszik, de izmosodott is a műsor alatt.

Bárdos András, Molnár AndiFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bárdos András az, akin talán a legjobban látszik a fogyás. Az ő mérlege mínusz 6-7 kiló. Az abszolút győztes – legalábbis a leadott kilók számában - Eszményi Viktória, aki 8 kilót dobott le magáról.

Azt, hogy kinek érte meg legjobban a komoly munka, szombaton kiderül, hiszen akkor eldől, ki lesz az idei széria győztese.