Keleti Andi kigömbölyödött

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
táncosnő Keleti Andrea hízás Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé kigömbölyödve, de remek formában zsűrizi a Szombat Esti Láz adását Keleti Andrea. A táncosnő elárulta, hogyan változott meg az élete pár kiló plusszal.

Nem bánja, sőt kifejezetten derűs lett Keleti Andrea, miután négy kilóval többet nyom alatta a mérleg mint korábban.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Kissé meghíztam, de nem lettem annyira kövér, mint többen állítják. Próbálkoztam 58 kiló maradni, de ennek a megtartásához folyamatosan fogyókúrázom kellett. Nem ehettem kenyeret, tésztát, és minden nap néztem a mérleget, ami le-föl mozgott. Most 62 kiló vagyok és ez nagyon kellemes állapotot teremtett. Végre mindent ehetek, amit a családom! Reggelire egy fél kiflit szoktam, de ha szilvásgombóccal lepem meg a családom, akkor én is eszem belőle kettőt. Tudomásul vettem, hogy ennyi idős koromra ez az én súlyom, és bizonyos dolgok már nem állnak jól. Nagyon jól érzem magam a bőrömben! "– árulta el Andrea, akinek a csigolyáit platinalemez tartja össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.