David Correy a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült slágeréhez választotta duettpartnernek Tóth Gabit.

Idén nyáron is a legtehetségesebbek versenyeznek a narancssárga Comet-gömbökért a VIVA Comet-gálán. Mellettük azonban páratlan show és világsztárok várják a magyar zenerajongó közönséget. Inna és Ola mellett fellép a gálán David Correy is, aki a díjátadón élőben adja elő Tóth Gabival a futball-világbajnokságra készült The World Is Ours - Miénk a világ című dalt.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

"Minden országban választottak egy előadót, aki közösen énekli a dalt Daviddel, ő angolul, én pedig magyarul. A klipben pedig Magyarország és Budapest legszebb helyeit mutatjuk be. Óriási megtiszteltetés, csodálatos dolog ebben részt venni, nagyon várom már a közös fellépést!" - mesélte
lelkesen Tóth Gabi, aki idén "A Legjobb Női Előadó" gömbbért is harcba száll.

David Correy 2012-ben az amerikai X-Factor döntőseként vált ismertté, a műsorban annyira meghatotta Britney Spearst, hogy az énekesnő megkönnyezte első fellépését. Az előadó nemcsak gyerekkora óta nem látott brazil édesanyjával vette fel azóta a kapcsolatot, de most a világhírnév is bekopogtatott a sztár ajtaján. Ő lett a The World Is Ours nemzetközi kampányának arca, aki 24 ország előadójával készítette el a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült dal helyi változatait.