Világsztárral duettezik Tóth Gabi a VIVA Cometen

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi David Correy Viva Comet X-Faktor Viva Comet 2014 Inna futball világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Correy a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült slágeréhez választotta duettpartnernek Tóth Gabit.

Idén nyáron is a legtehetségesebbek versenyeznek a narancssárga Comet-gömbökért a VIVA Comet-gálán. Mellettük azonban páratlan show és világsztárok várják a magyar zenerajongó közönséget. Inna és Ola mellett fellép a gálán David Correy is, aki a díjátadón élőben adja elő Tóth Gabival a futball-világbajnokságra készült The World Is Ours - Miénk a világ című dalt.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

"Minden országban választottak egy előadót, aki közösen énekli a dalt Daviddel, ő angolul, én pedig magyarul. A klipben pedig Magyarország és Budapest legszebb helyeit mutatjuk be. Óriási megtiszteltetés, csodálatos dolog ebben részt venni, nagyon várom már a közös fellépést!" - mesélte
lelkesen Tóth Gabi, aki idén "A Legjobb Női Előadó" gömbbért is harcba száll.

David Correy 2012-ben az amerikai X-Factor döntőseként vált ismertté, a műsorban annyira meghatotta Britney Spearst, hogy az énekesnő megkönnyezte első fellépését. Az előadó nemcsak gyerekkora óta nem látott brazil édesanyjával vette fel azóta a kapcsolatot, de most a világhírnév is bekopogtatott a sztár ajtaján. Ő lett a The World Is Ours nemzetközi kampányának arca, aki 24 ország előadójával készítette el a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült dal helyi változatait.
Gigi és Hien ismét egymásnak feszül a 14. Viva Cometenhttp://www.life.hu/bulvar/20140403-gigi-es-hien-ismet-egymasnak-feszul-a-14-viva-cometen.htmlA rajongók Gigit és Hient is a legjobb női előadó kategóriában jelölték a 14. VIVA Comet díjra, amelyet június 11-én adnak át. A két énekesnő az idén már negyedszer birkózik meg egymással.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Hooligans az első idei Comet-győzteshttp://www.life.hu/bulvar/20140429-a-hooligans-egyuttes-kapja-2014-ben-a-viva-comet-magyar-konnyuzeneert-dijat.htmlA pop-rock együttes kapja 2014-ben a VIVA Comet „Magyar Könnyűzenéért" díjat.TV + Bulvár--Megőrültek a Hooligans tagjaihttp://www.life.hu/bulvar/20140508-a-hooligans-egyuttes-tagjai-celluxal-korbetekertek-a-fejuket-es-igy-szerepelnek-legujabb-klipjukben.htmlA Hooligans együttes fura fotókon pózol, ahol a legújabb interneten terjedő őrületnek hódolnak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.