Clau a minap barna hajú képet posztolt Facebook-oldalára, ami jócskán felizgatta a rajongókat. Most pedig kiderült, mi áll a drámai átalakulás hátterében.

Ahogy a Life.hu is megírta, Liptai Claudia szerdán barna hajú képet rakott ki közösségi oldalára. Akkor még titokzatoskodott: „Egy nagyon izgalmas dologra készülök nyáron. Ahol végre színésznőként egy drámaibb arcomat is kipróbálhatom. Egy drámaibb hajszínnel!" - írta. 

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Most pedig kiderült, Kern Andrással forgatja majd együtt a Gondolj rám című filmjét. A színész, rendező a Blikknek azt mondta, június 19-én kezdik a forgatásokat, és egész nyáron tart majd a feszített tempó. „A főszerepet én játszom, egy sikeres sebészorvost, aki bajba kerül, és elveszíti mindenét. Eszenyi Enikő lesz a feleségem, Szilasi Blanka a lányom, és a feleségem egyik barátnője Liptai Claudia, akivel aztán bonyolult viszonyba keveredek a történetben" – magyarázta Kern, aki azt is elárulta, hogy a film Budapesten játszódik, zeneszerzője Presser Gábor, az operatőre pedig Ragályi Elemér lesz.

Forrás: RTLKLUB

A Bors pedig kiderítette, a barna haj nem Clau sajátja, csak egy paróka.

A Life.hu olvasói egyébként arra szavaztak, hogy Claudiának minden hajszín jól áll. Sokak szerint a dögös vörös volt a tuti, de szőkén is rengetegen kedvelik.