Összeállt a B the First tehetségkutató döntőjének mezőnye

Forrás: Pély Barna -
Viva Comet sulizenekar B the First szjger.hu tehetségkutató döntő Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon egyedülálló online tehetségkutató, a B the First, a döntő estéhez közeledik. Végre összeállt a verseny döntőseinek mezőnye! Ismerd meg a legjobb nyolc sulizenekart!

A Pély Barna által útjára indított egyedülálló webes kezdeményezés, a B The First tehetségkutató verseny a finisbe ért. Csütörtökön lezárult a döntő, ám a hivatalos végeredményre máig kellett várni. Így végre megvan, ki az a nyolc tehetséges banda, akik a döntőbe jutottak.

Forrás: Pély Barna

Egy kis dráma is történt, a nyolcadik helyen ugyanis holtverseny alakult ki a Suzy and the Misters és a The Rockforce között. Az, hogy végül melyik csapat győzedelmeskedett, a zsűritagok videóiból kiderül IDE kattintva.

A döntő június 3-án lesz a Pesti Magyar Színházban. A tét, hogy ki léphet fel az idei VIVA Comet-gálán.

Ott szeretnél lenni a döntőn? Regisztrálj!

Írj egy e-mailt az info@szjger.hu e-mail címre, és küldd el nekünk a neved, a telefonszámod. Ezek után kapsz válasz e-mailben egy kódot, ez a te hivatalos „meghívód” az eseményre. A kódot feltétlenül hozd magaddal, mert csak ezzel tudsz belépni a színházba.
Az első 100 regisztráló ajándékot kap.
Ha nem kerülsz be az első 100-ba, ne csüggedj, mert a helyszínen értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között VIVA Comet-jegyeket.
Az eseményen találkozhattok több sztárvendéggel is. Fellép a ByTheWay, az Ivan & The Parazol, Szabyest és végül, de nem utols sorban Pély Barna új zenekara, névadónk, a B the First. Ne hagyjátok ki, mert fergeteges bulira számíthattok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.