Magyarországon egyedülálló online tehetségkutató, a B the First, a döntő estéhez közeledik. Végre összeállt a verseny döntőseinek mezőnye! Ismerd meg a legjobb nyolc sulizenekart!

A Pély Barna által útjára indított egyedülálló webes kezdeményezés, a B The First tehetségkutató verseny a finisbe ért. Csütörtökön lezárult a döntő, ám a hivatalos végeredményre máig kellett várni. Így végre megvan, ki az a nyolc tehetséges banda, akik a döntőbe jutottak. 

Forrás: Pély Barna

Egy kis dráma is történt, a nyolcadik helyen ugyanis holtverseny alakult ki a Suzy and the Misters és a The Rockforce között. Az, hogy végül melyik csapat győzedelmeskedett, a zsűritagok videóiból kiderül IDE kattintva. 

A döntő június 3-án lesz a Pesti Magyar Színházban. A tét, hogy ki léphet fel az idei VIVA Comet-gálán.

Ott szeretnél lenni a döntőn? Regisztrálj!
Írj egy e-mailt az info@szjger.hu e-mail címre, és küldd el nekünk a neved, a telefonszámod. Ezek után kapsz válasz e-mailben egy kódot, ez a te hivatalos „meghívód” az eseményre. A kódot feltétlenül hozd magaddal, mert csak ezzel tudsz belépni a színházba.
Az első 100 regisztráló ajándékot kap.
Ha nem kerülsz be az első 100-ba, ne csüggedj, mert a helyszínen értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között VIVA Comet-jegyeket.
Az eseményen találkozhattok több sztárvendéggel is. Fellép a ByTheWay, az Ivan & The Parazol, Szabyest és végül, de nem utols sorban Pély Barna új zenekara, névadónk, a B the First. Ne hagyjátok ki, mert fergeteges bulira számíthattok!