Törölhetjük magunkat a Google keresőjéből

Forrás: Thinkstock -
Google igazolvány űrlap kereső törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényképes igazolvánnyal és indoklással elérhetjük, hogy töröljék az internetről a múltunk részleteit.

Csütörtök éjjel óta egy űrlapon kérhetjük a Google-tól, hogy töröljön velünk kapcsolatos információkat a keresőjéből. Egyelőre egyedileg döntenek a kérésekről, az egységes szabályozás csak évek múlva várható – írja az Origo.hu.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az Európai Unió bíróságának május 13-ai állásfoglalása szerint a Google-nak a jövőben módosítania kell bizonyos keresési eredményeket. Ez azt jelenti, hogy az „irreleváns" és elavult adatokhoz mutató linkeket törölni kell, ha az érintett ezt kéri. A Google csütörtök éjjel óta egy külön űrlapon keresztül lehetővé teszi, hogy az európai felhasználók törölhessék a róluk szóló elavult információkat a rendszerből.

Ide kattintva teheted meg az első lépést, hogy eltávolítsd a múltad.

Ez a legnépszerűbb fotó most az internetenhttp://www.life.hu/news/20140530-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvoi-fotojat-neztek-meg-a-legtobben-instagramon.htmlKim Kardashian és Kanye West pazar lagzijának képeit nézték meg a legtöbben a képmegosztó oldalon.NewsOrigoAdatmentés az iWiW-ről – az 5 leggyakoribb kérdéshttp://www.life.hu/news/20140529-az-iwiw-bezarasaval-adatmentessel-kapcsolatos-legfontosabb-kerdesek-problemak.htmlAz iWiW június 30-i bezárása után számos kérdés merülhet fel a felhasználókban, így benned is. Összeszedtük a leggyakrabban ismételt kérdéseket, problémaköröket és meg is válaszoljuk.News--Vizespoharakból festményhttp://www.life.hu/news/20140529-szines-vizzel-toltott-muanyagpoharakbol-epitetek-lenyugozo-kepet.htmlLenyűgöző alkotást készítettek színes vízzel töltött műanyagpoharakból.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.