Hoppá-hoppá! Újabb villa, azaz, villa utáni szerelem a láthatáron? Annyi biztos, hogy Aurelio és Zsófi kezdenek összemelegedni egymással.

Ha nézted a ValóVilágot, biztosan emlékszel rá, hogy Aurelio eleinte nagyon is odavolt a cuki lányért, és Zsófi is rekordgyorsasággal rebegtette a szempilláit, ha a bajai srác a közelében volt. Később azonban egymás agyára mentek, majd a fináléban ők ketten mérkőztek meg egymással. Most azonban újra a kémiáé a főszerep. 

Forrás: RTL 2

"Nem is gondoltam, hogy ennyire jó fej, a villában másnak mutatta magát. Én sem tudom, mi történik velem; a haveroknak megígértem, hogy legalább a következő két évben nem leszek szerelmes, de ezek után nem vagyok benne biztos, hogy ezt tudom tartani. Az az igazság, hogy kapcsolatfüggő vagyok, akinek szüksége van a szeretetre. Persze imádom a csajokat, de boldogabb vagyok, ha letáborozhatok valaki mellett, Zsófi pedig tényleg nagyon cuki lány. Már megmutattam neki a nyereménylakásom, sőt ott is aludt nálam, de mivel úriember vagyok, arról nem beszélek, hogy mi történik kettőnk között, amikor nem figyelnek kamerák"magyarázta a Blikknek Aurelio. 

"Eddig is beszéltünk telefonon, de az utóbbi napokban egyre gyakrabban találkozgatunk is, és azt vettem észre, hogy jól érzem magam. A kapcsolatunknak valószínűleg nem tett jót a villalét, sokat veszekedtünk, sokszor estünk egymásnak, itt kint viszont ennek semmi nyoma" – tette hozzá Zsófi.