Mini közvélemény-kutatást tartottunk arról, szerintetek ki lesz a befutó a B The First online tehetségkutató döntősei közül. A nyertes a VIVA Comet-gálán léphet fel.

Ki nyeri meg a B The First tehetségkutatót? Ezt a kérdést szegeztük nektek hétvégén, mert kíváncsiak voltunk arra, szerintetek melyik a legjobb sulizenekar. Nos, az eredmény láttán persze nem szabad hátradőlni egyik bandának sem, de jó visszaigazolás lehet a döntő előtt egy nappal. 

Forrás: Thinstock

A nem reprezentatív felmérés eredményeit ITT lehet megnézni! Addig is támogassátok kedvenceiteket szavazataitokkal! IDE kattintva adhatjátok le a voksokat! A tét, hogy ki nyeri meg a június 3-i döntőt a Pesti Magyar Színházban és léphet fel a 2014-es VIVA Comet színpadán.

Élőben is szeretnéd átélni ezt a médiatörténeti pillanatot? Regisztrálj a döntőre!

Hogyan regisztrálj?
Írj egy e-mailt az info@szjger.hu email címre, és küldd el nekünk a neved, a telefonszámod. Ezek után majd kapsz válasz e-mailben egy kódot, ez a te hivatalos „meghívód” az eseményre. A kódot feltétlenül hozd magaddal, mert csak ezzel tudsz belépni a színházba.
A helyszínen értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között VIVA Comet jegyeket.
Az eseményen találkozhattok több sztárvendéggel is. Fellép a ByTheWay, az Ivan & The Parazol, Szabyest és Pély Barna új zenekara, névadónk, a B the First.
 

 Ha nem tudsz eljönni az élő show-ra, ne csüggedj, a döntő hivatalos oldalán és itt a Life.hu-n is élőben közvetítjük majd az eseményeket.