Szüksége volt már az x-faktoros győzelem óta folyamatosan pörgő Danics Dórának egy nyugalmas kis szigetre, ahová csendesen visszavonulhat. Megtalálta.

Dóra a hétvégi Bravo Otto-díjátadón vadító miniruhában állt színpadra, és bár nagyon aggódott éppen betegeskedő kutyusáért, jókedvűen beszélt megváltozott életéről. 

Forrás:Ringier

„A nyüzsgő belvárosban kivettem egy lakást, ami az elhelyezkedése ellenére jelenleg számomra a nyugalom szigete. Tudatosan olyan helyre szerettem volna költözni, ahol közel van egy park vagy a Duna, hogy sokat tudjak sétálni és futni a  kutyámmal. Ugyanis jelenleg az életemet csak Sárival osztom meg. Szerencsém van, a szomszédaim fiatalok, és nem zavarja őket, amikor otthon énekelek. A lakásból ugyanis szinte minden hang kihallatszik, erre most jöttem rá, amikor ki kellett mennem a folyósóra és jól hallottam a bent halkan szóló zenét. El tudom képzelni, hogy az összes lakó hallja, amikor kieresztem a hangomat. Az X-Faktor óta minden megváltozott, én is. Már tudok uralkodni magamon. A verseny alatt folyamatosan fáradt voltam, és emiatt gyakran adódtak olyan pillanatok, amikor elszakadt nálam a cérna. Már tudom, hogy a hisztit a fáradtság váltja ki, ezért megtanultam kezelni, tudom, hogy mikor van szükségem lazításra. Ilyenkor beiktatok egy kis pihenőt" – magyarázta a sztárszerzőnk kamerája előtt döbbenetesen megváltozott Dóra, akinek nemrég megjelent az első saját dala, aminek a szövegét ő írta.