A B The First online tehetségkutató döntője ma este lesz a Pesti Magyar Színházban. Eldől, melyik sulizenekar bizonyul a legjobbnak és ki lép fél az idei VIVA Cometen! Már csak néhány óra és kezdődik a médiatörténeti esemény! Kövesd velünk folyamatosan a döntő előtti izgalmakat!

Értük szurkolhatsz! Ők a B The First döntősei. Katt a linkre és ismerd meg a srácokat!

Finisbe ért a Pély Barna és az szjger.hu által útjára indított egyedülálló webes kezdeményezés, a B The First tehetségkutató verseny. Ma este a nyolc legjobb banda csap össze a Pesti Magyar Színházban a zsűri és a közönség előtt, de csak egy győzhet.

Forrás: B the First

Rendkívül fontosak a szavazataitok, mert az eddig négyfős zsűri kiegészül veletek: az ötödik tag ugyanis a közönség lesz. ITT szavazhatsz a kedvenceidre! Ne hagyd őket cserben ezen a mindent eldöntő napon sem! A nyertes zenekar óriási lehetőséghez jut: felléphet a VIVA Comet színpadán. Profi hangfelvételt készíthetnek, amelynek producere Pély Barna lesz. Profi videoklipet is készíthetnek az Y Media Team segítségével. Felléphetnek Magyarország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján, a Volton.

Ha nem tudsz eljönni az élő show-ra, ne csüggedj. A döntő hivatalos oldalán és itt a Life.hu-n is élőben közvetítjük az eseményeket, és minden fontos pillanatról beszámolunk nektek. Addig is szavazzatok! Hajrá!