Kiderült, melyik zenekar nyeri a B The First tehetségkutatót

Forrás: Thinstock -
Viva Comet közvélemény kutatás sulizenekar B the First szavazás szjger.hu tehetségkutató döntő Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mini közvélemény-kutatást tartottunk arról, szerintetek ki lesz a befutó a B The First online tehetségkutató döntősei közül. A nyertes a VIVA Comet-gálán léphet fel.

Ki nyeri meg a B The First tehetségkutatót? Ezt a kérdést szegeztük nektek hétvégén, mert kíváncsiak voltunk arra, szerintetek melyik a legjobb sulizenekar. Nos, az eredmény láttán persze nem szabad hátradőlni egyik bandának sem, de jó visszaigazolás lehet a döntő előtt egy nappal.

Forrás: Thinstock

A nem reprezentatív felmérés eredményeit ITT lehet megnézni! Addig is támogassátok kedvenceiteket szavazataitokkal! IDE kattintva adhatjátok le a voksokat! A tét, hogy ki nyeri meg a június 3-i döntőt a Pesti Magyar Színházban és léphet fel a 2014-es VIVA Comet színpadán.

Élőben is szeretnéd átélni ezt a médiatörténeti pillanatot? Regisztrálj a döntőre!

Hogyan regisztrálj?

Írj egy e-mailt az info@szjger.hu email címre, és küldd el nekünk a neved, a telefonszámod. Ezek után majd kapsz válasz e-mailben egy kódot, ez a te hivatalos „meghívód” az eseményre. A kódot feltétlenül hozd magaddal, mert csak ezzel tudsz belépni a színházba.
A helyszínen értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között VIVA Comet jegyeket.
Az eseményen találkozhattok több sztárvendéggel is. Fellép a ByTheWay, az Ivan & The Parazol, Szabyest és Pély Barna új zenekara, névadónk, a B the First.

Ha nem tudsz eljönni az élő show-ra, ne csüggedj, a döntő hivatalos oldalán és itt a Life.hu-n is élőben közvetítjük majd az eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.